Tervetuloa kerhoon vaan taas. Stressaa. Eihän se nyt ole syksy eikä mikään, jos ei kunnon stressiä saada aikaan. Kaikki lähti perus flunssaviruksesta. Tai ei se perus ole, se on todella omituinen: vähän kurkku kipeä, kevyesti nuhaa, mutta ei vaan jaksa mitään. Pientä lämpöä nostaa, muttei tarpeeksi. Se kun on tässä nyt kolmatta viikkoa päällä, niin toki alkaa miettimään, että mikä vaivaa. Kävin lääkärissäkin viikko sitten maanantaina: ei mitään. Tulehdusarvot normaalit, lievää rytmihäiriötä ja hidas syke, mikä johtuu ihan juoksusta. Tosi normaalia siis.

Kuitenkin nuo vaivat alkaa nyppiä. Sitten kun ollut näitä työ-, Neiti- ja seuranvaihtojuttuja, niin johan vähemmästäkin stressaa. No minullahan nykyään tulee helpommin noita oikein fyysisiä vaivoja. Tuli näet noin vuosi sitten stressattua aika huolella. Aluksi tuntui käsissä oudolta, hartiat oli jumissa, pää kipeä. Kaikesta tästä hienosti seurauksena ihana vatsakipu. Ja kun tuo virus kuulemma tuntuu keuhkoissa, niin minulla se "tuntuu" sydämessä. Eniten korpeaa tuo kuumotus poskilla ja pään kipu. Sillä minulla ei koskaan ole pää kipeä. Nyt on tietysti aivokasvainkin tässä.

Täällä on monella ollut todennäköisesti sama virus. Kurkkukipua, pientä lämpöä, heikotusta ja keuhkokipuja. Jopa kuukauden kestänyt. Mutta minähän ei voi alistua siihen, että se olisi vain flunssaa. Ei toki. Minullahan täytyy olla jotain vakavampaa, jotain mihin kuolee tai ainakin se tuhoaa juoksu-urani. Voi vittu, tätä mun mieltä.

Ja perusvirheestä oppimattomana sitä pitää netistä selailla noita oireita. Kaikki, jotka kärsivät samasta hypokondriasta ja psykosomaattisista oireista, tietävät mitä tapahtuu, kun googleen laittaa jotain oireita. Juupa juu, siellä hyppää ensiksi silmille syövät, HIV, AIDS ja ystävämme MS-tauti. Sehän vaikuttaakin mielenrauhaan oikein positiivisesti. SAATANA!!! Miksei voi olla normaali, häh?

SOI: Eagles - Hotel California = Onhan tää nyt vähän puhkikulunut, mutta niin olen minäkin.