Oon mussuttanut kortisonia nyt pari päivää ja ne jumankavita auttaa ihan oikeasti tuohon polveen! Pääsiäisjuoksut on jo nyt haudattu, mutta josko vielä SM-maastoihin pääsis? Se olis parhautta! Popsin ennen kortisonia tommosen 3 päivän kuurin paracetamolia 3000mg päivässä. Oli hieman höntti olo. Eikä se hirveesti edes auttanut. Sitten kävin hierojalla ja sain ultraääntä. Satana kun sattu! Ei se ultraääni, mutta hieronta.Täältä noustaan vielä. Vaikka jo meinaskin tulla stressin oireita: pientä pistelyä, vatsakipuja (jotka saattoi johtua myös lääkkeistä), lihasnykimistä.

Betsiina palasi elävien kirjoihin, siistiä! Joten lisäsin sen takasin linkkeihin.

Opin taas uuden jutun naisista: Suihkautetaan hajuvettä ilmaan ja kävellään sen läpi. Ei kuulemma ole niin voimakas tuoksu. Kun kysyin, että "Onko tuo joku sun oma juttu?", oli vastaus: "Kaikkihan näin tekee!". No ei mun äiti kyllä varmasti tee!

Nyt pitäs jaksaa ruveta vääntämään bändille kotisivuja. Ihan kivaahan se on, mut ei jaksais opetella tuota ohjelmaa niin tarkasti. Noo, pikkuhiljaa...Ens syksynä onkin kova bändi ja demo tulossa. Jaksakaa vaan odotella!

SOI: Soilwork - No More Angels = Kunnon meininkibiisi maatyöläisiltä!