"Kyllä minä olen. En tahdo pois."

Olipa mahtava päivä eilen Neidin kanssa. Käytiin kävelemässä, linnut lauloivat, oli eksyksissä jänö, aurinko paistoi ja lapset opettelivat hiihtämään. Tehtiin ruokaa, vähän kiukuteltiin, hieroin kihlattuni. Kaikki päättyi ehkä elämäni parhaaseen seksiin. Aikas ovelaa, että seksi voi tuntua niinkin hyvältä, vaikka se ei ollut yhtään spontaania. Olimme suunnitelleet sitä mielissämme koko päivän. Tosin vatsalihakseni asettui vähän poikkiteloin tuon session aikana, mutta eipä sillä paljon sananvaltaa ole.=)

Tänään sitten päätetään kumpi tulee pressaksi. Hienompi homma, kun kumpikin vaihtoehto on aika kaukana mieleisestä. Eli en äänestä.

Kyllä saisi moni poika/mies olla iloinen sellaisesta tyttöystävästä, joka minulla on. Ei moni tyttönen katsele kuulkaa urheilua siinä määrin kuin omani. On se nastaa kun ei tarvi tulla sellaista syyllistä oloa urheilun katsomisesta. Ja se on kyllä mielestäni aika paljon jos tyttö tietää miten kannattaisi pudottaa puolustusta jossain salibandyssa. Siistiä on. Ei voi valittaa.

SOI: Blind Guardian - Into The Storm = hyvä mätkefiilis, vaikka onkin vähän fantasiameininki.