Nyt se lähti. Piina ja mustasukkaisuus on kerääntynyt kuin lumipeite salaa ja vaivihkaa päälleni. Neiti siis on mennyt baariin ja minä kärsin. Yritän olla ajattelematta tuloksella: Ajattelen koko ajan. Mielessäni pyörii pahojen ajatusten lista. Oikea mustasukkaisuuden TOP-3.

1. Jos Neiti meneekin vaan tapaamaan sitä jannua bändistä?
2. Jos se ei menekään sinne kaverinsa kanssa, vaan jonkun pojan?
3. Jos se ei tulekaan sieltä kotiin?

Perkele, että ärsyttää. Miksi pitää ajatella tämmösiä? Tuskin se Neiti minun kanssa olisi mennyt kihloihin jos haluaisikin jonkun muun jannun. Mutta ei vaan mene jakeluun. Ne pahat ajatukset selättää poikkeuksetta oikeat, JÄRKEVÄT ajatukset. Niin se vaan on.

Ihmetyttää normaalia enemmän myös se, että  tytöt/naiset puunaa itsensä todella seksikkäiksi pommeiksi  JUURI SILLOIN, kun se oma mies ei baariin mukaan lähde. MIKSI? Sehän saa mustasukkaisuuden nousemaan potenssiin 2. Samaten jos kahdestaan on menossa Neidin kanssa jonnekin syömään/baariin, niin ei paljon näy "tissipaitoja" neidin päällä. Mutta nyt kyllä oli, kun kaverinsa kanssa on menossa. Perkele. Sitten valitetaan, että "Siellä vaan kattelit tyttöjen tissejä ja perseitä." No onkos tuo ihme kun puunaavat aina itsensä sellaisiksi katseenvangitsijoiksi. Naiset itse pyörittävät omaa noidankehäänsä. Eikä miehet läheskään aina mieti seksiä tai sen tytön valloittamista, vaikka tytöllä olisikin paljastavat vaatteet ja mehevät muodot. Se on vain refleksi. Saatana.

SOI: Opeth - The Amen Corner = PERKELE!