Elämä on tälä hetkellä kyllä mallillansa. Ei stressaa, eikä muutenkaan valittamista. Pikkusen lämpösempi sais olla kyllä. Keksin kuitenkin vähän valittamisen aihetta...

Ensin taas pikkustressaus. Ihan minimaalinen, mutta kerrotaan nyt kuinka hullu sitä on. Neiti sanoi että "Tuo sun kaulan finni näyttää ihan kasvaimelta". Ihan vaan tarkoitti, että se on aikamoinen patti. SILTI: Heti meni semmoset kylmät väreet, ja ajatukset kiersi ympyrää varoen tippumasta viemäriin. Eli noin pienestä se paha olo voi tulla. Sain sen kuitenkin ohitettua, mutta tuli semmoinen 10 sekunnin kriisi.

Tulipa sitten semmoinen inhotus mieleen kuin naisten viiksikarvat. En todellakaan ymmärrä miksi naiset eivät tee niille mitään? Minun mielestä ne ei ole kiihottavat. Ja jotenkin sottaisen näköiset. Nehän kyllä saa ikuisiksi ajoiksi pois. Vaikken muuten niin olekaan oman kropan keinotekoisesta kohentelusta mielissäni, niin kyllä viiksikarvat on aika iljettäviä. En tiedä onko Neidillä, koska en ole uskaltanut katsoa. Jos se vaikka iljettäisi. Enhän toki sellaisen takia Neitiä dumppaisi, mutta kyllä se jotain seksuaalista kiihotusta voisi jossain tilanteessa laskea. Ne on vaan ilkeän näköiset. Jotkut ei tykkää karvoista alapäässä, minä en tykkää viiksistä. Sori viiksistään ylpeät naikkoset.

Olympialaiset lähestyy. Siistiä, että tyttö on semmoinen, joka myös jaksaa istua telkun ääressä. Kun itse aion olla niin paljon kuin mahdollista.

SOI: Black Crowes - Wiser Time = Kesäinen ystäväni johdatti minut tälle rokkipolulle. Oikeeta musiikkia, ei voi muuta sanoa.