Miten tässä henkisestikään pysyt terveenä kun ei pääse tuulettumaan minnekään. Aina vaan joku vaivaa. Jos ei päätä niin sitten jalkoja. Voisko multa vaan katketa vaikka sormi tai jotain semmosta? Ei tuu mitään! Sattuu se saatana! Tai ei se satu. Ei vaan tunnu oikealta liikkeeltä. Semmosta ihme painetta tuntuu polvessa ja niinku pitäis "naksauttaa" se polvi koko ajan. Jumaliste, pää hajoo!!! Ärsyttää!!!

Sitten yrität muka vesijuosta niin on sen sata mummoo siinä radalla ja kuuden koulun ala-asteet opettelemassa uimaan. Yritin sitten uida, se kun ei satu. No eihän siitäkään perkele mitään tullut, kun ne samaiset möhkömummot ui rintaa ja keskustelee kuinka Ridge on ihana ja on aivan väärin, että Keke putos tanssikisasta. Nyt on kyllä pinna hieman kireällä! EI HELVETTI! alko sataa sitten räntääkin kaupan päälle... Saanko nukkua talviunta esim. vuoden? Heräisin sitten terveenä...

Neiti leijuu jossain ihan muissa maailmoissa uuden asunnon takia. On kahlannut Ikean sivuja ja selannut ne kaikki neljä kuvaa siitä tulevasta asunnosta läpi ainakin 20 kertaa. Kivaa joo, että muutetaan, mutta camoon! Ihan rauhassa, pliis!

Taas meemi, kun ei muuta jaksa.

1. Minkä artistin/ryhmän levyjä sinulla eniten levyhyllyssäsi?

Kyseinen bändi on Dream Theater, vaikka se ei suosikki enää olekaan. 11kpl.

2. Kenen kirjailijan kirjoja on hyllyssäsi eniten?
H.P.Lovecraft. Semmonen kauhupahis-kirjailija. Kannattaa tutustua.

3. Minkä tyyppiset elokuvat ovat enemmistössä DVD/videokokoelmassasi?
En niitä kyllä kerää. DVD:t on bändien tuotoksia ja elokuvat on jotain trillerikamaa.

4. Minkälaisia kuvia on valokuva-albumissasi/galleriassasi eniten?
bändikuvia ja juoksukuvia.

5. Mitä painotuotteita sinulla on eniten paperinkeräyskasassasi?
Taitaa olla tuota mainoskamaa aikalailla. Veikkaisin, että joku paikallislehti sitä täyttää.


SOI: Lapko - Teacher Pain = Tuntuu olevan ihan energistä musaa näin ekalla kuulemalla. Vähän tollasta teinityttöangstirockia, mut toimii.