Lepopäivä. Jalat vähän kipeät, kun oli kisa torstaina. Se meni kyllä hemmetin hyvin. Puolitoista viikkoa seuraavaan kisaan. Se onkin perinteinen juoksu ja reittiennätystä pitäisi lähteä tavoittelemaan. Katsotaan tulisko se sieltä. Nyt on jostain tullut ylimääräinen sisulataus. En anna periksi niinkuin joskus ennen tuli tehtyä. Nykyään en sääli kroppaani niin paljon. Torstainakin oli kisan jälkeen niin heikko olla, että vasta kahden maissa unta sai palloon. Mutta mieli oli hyvä.

Vähän, siis ihan aavistuksen vain, olen miettinyt, että miten saisi nuo pari luomea pois. Tai kyllä minä tiedän miten ne saa, mutta pitäisi päästä lääkärin puheille. Ne on tuolla kainalon lähellä ja ne saattaa alkaa hiertämään. Ei ne tosin ole vielä yhtään, mutta parempi ottaa nyt vaan pois.

Perseestä, kun ei Kalevan kisoja voi näyttää suorana. Illalla joskus tuhannen myöhään ja sitten vielä ääliöt kertovat ne tulokset ennen kun ne tulee edes televisiosta. Siis tv-ihmiset. Samaten ärsyttää urheilukanavan selostajat. Miehet ei hehkuta juuri ollenkaan, kun Australian Mottram juoksee noin 7.30 kolmosen ja pieksee kaikki tummat pojat. Jäistä toimintaa.

13 asiaa joista pidän: Juoksu, seksi, soittaminen, lukeminen, urheilu, Hattrick, satunnaisuus, matkustelu, koti-illat, salmiakki, päättömät vedot, itsensä rääkkäminen, Neiti.

12 elokuvaa: Se7en, Tuntematon Sotilas, Saw, Pelastakaa Sotamies Ryan, Tanssii Susien Kanssa, Kummisetä, Crow, Village, Signs, Unbreakable, Rocky 3, Madagaskar.

11 idolia/esikuvaa: Vaari, Isä, Paul Tergat, Pekka Päivärinta, Maria Mutola, Samuli Vasala, Yuri Borzakowski, Janne Ahonen, Anthony Hopkins, Matti S, Kummisetäni.

10 fyysistä asiaa itsestäni: paksut hiukset, pitkät sormet, stressistä itseensäottava vartalo, hajoavat jalat, surulliset silmät, nopeat refleksit, lihaksikkaat reidet, aavistuksen surkea perusilme, rintakarvoja, atleettinen kroppa.

9 suosikkiruokaa/juomaa: Julmetun kokoiset pihvit, Mexicolaissetit, Pizzat, Jauhelihakeitto, Kasvisnyytit, Vesi, Dr.Pepper, Kaakao, XO konjakit.

8 ihmistä joita haluaisin suudella: Neiti, Jaana Pelkonen, Claudia Schiffer, Neiti, Dark Angel, Forlani, Neiti ,  Neiti

7 asiaa jotka ärsyttävät minua: Pilkunviilaaminen, perseennuoleminen, itsekeskeisyys, vartalon kestämättömyys, valittavat mummot, ylimielisyys, järjetön asiallisuus, nuukuus.

6 asiaa joita kosketan päivittäin: Itseäni, Neitiä, vettä, lenkkareita, kaukosäädintä, näppistä

5 tv-sarjaa joita katsoisin: NYPD Blue, CSI Miami, Taistelutoverit, X-files, Fast Show.

4 asiaa joihin pukeudun joka päivä: alushousut, t-paita, huivi, lenkkarit

3 julkkista joihin olen ollut ihastunut: Pelkonen, Forlani, Schiffer

2 asia jonka haluan kaikkien tietävän minusta: Olen vielä joskus Suomen mestari, minulla on täydellinen näkö

1 lause, jonka kuulit viimeisen 5 minuutin aikana: "Kyllä minä olen sitten tätä päivää odottanut." - Lapatossu

SOI: Ed Harcourt - Revolution In The Heart = Neiti-musiikkia. Matkii liikaa Jeff Buckleyta, muuten ok-.