Tulipa hyvinkin. Eilen saatiin sormukset kihlauksen merkiksi. Hienot on ja sopiikin hyvin sormeen. Oli tosi vaikee odottaa, että työpäivä loppuu ja saadaan laittaa renkaat sormeen. Nyt tuntuu siistiltä. En ole nimittäin ennen pitänyt muita sormuksia, en edes luokkasormusta.

Kävin eilen lenkillä ja vittiläinen, että oli komee keli, ihan fantastinen. Jazz soi mp3-soittimesta ja höyry samensi aurinkolaseja. Oikee meininki! Tänäänkin pitäisi lenkille päästä, mutta on pirun kylmä ainakin vielä. Ehtisi vaan ennen töitä... Kun pääsee pihalle niin ajatuksilla on enemmän tilaa lentää. Ajatukset on kuin perhosia, jotka pyörii ympärillä. Ja täällä yksiössä niihin törmää joka kulma takana. Pihalla, niitä pääsee hetkeksi karkuun.

Enkä stressannutkaan oikeastaan ollenkaan. Lihasnykiminenkin jäi pois, kun tein vähän salitreeniä. Huulesta löysin "muka" jotain sinne kuulumatonta, mutta jätin sen oman onnensa nojaan. Tottahan sieltä löytyy vaikka mitä, kun niitä ei ole ennen tutkinut... Pistelykin on vähenemään päin. Ja yritän olla miettimättä sitä.

Tästä päivästä alkaa viikon "leiri" ilman seksiä. Tyttöjen jutut taas estää kaiken semmoisen. No, sitten on taas mukavampaa.

SOI: Jamiroquai - Little L = kesäfiilis/ilofiilis, ei voi olla paha mieli kun tätä kuuntelee.