No jaa... Semmonen peruspäivä paremminkin. Eilen siis. Menee aina vähän nihkeeks olo kun on ollut pari yhteistä vapaapäivää ja sitten toinen joutuu töihin. Tuntuu tyhjältä.

Eilenhän taas stressasin. Ja ei muuten ole ihme, että pistelee kun kroppa on kuin viulunkieli. Vaikka muka miettii ettei mitään hätää. Se on semmoista "pinta-aivo"-ajattelua. Syvällä kuitenkin miettii pahuuksia. Pelko siitä, että se pala kurkussa alkaa taas tuntumaan on pahempaa kuin itse pistely. Ja pitäähän sitä pelätä vähän sitäkin, että tulee jonkinlainen kasvohalvaus stressistä. No, kuitenkin löysin eilen blogin, jota piti nainen jolla myös oli samanlainen luulotaudin ongelma. Perseestä, etten paremmin sano.

Mieltä kalvaa myös syyllisyys treenaamattomuudesta. Tottakai minä menisin juoksemaan, mutta tuo vatsalihas taitaa oikeasti olla vähän ärtynyt. En paljon toivoisi elämältä, mutta tuntuu, että senkin toiveen toteuttaminen on vähän siinä ja siinä. Ilma on kuin morsian (ja morsian on kuin perse, sanois isä) ,eikä lenkille pääse. Tai pääsee mutta pelottaa ja laiskottaa ja vaikka mitä. Kun olisikin vain se kunto mikä oli 3 vuotta sitten. Kaikki oli hyvin. Tai kyllä minä mieluummin tämän kaupungin ottaisin ja tämän kihlatun ja tämän työpaikan. Mutten tätä terveyttä.

Tuntuis, että suomalaisilla olis asiat taas kunnossa olympialaisia ajatellen. Hautamäki yllättäen taas saa kuntonsa kesken kauden. Toisaalta toivoisin kyllä Ahoselle jo niitä henkilökohtasia kultamitaleita. Vaikka olen kesälajin miehiä, niin Ahonen on mun esikuva ja suosikki. Hyvä äijä! Ja samaten Hannu Manniselle antais kyllä jo kultaa henkiläkohtasia ajatellen. Ei voi aina epäonnistua olympialaisis...

Kun nyt tärkeysjärjestyksessä mennään, niin tuli Halosestakin pressa. Melkosta. No onneks, ne ei enää varmaan jaksa NIIN paljon vouhottaa niistä vaaleista. Tuntuis, että vähän on niitä, jotka jaksaa ihan tosissaan olla fiiliksissä jostain presidentistä. En minä ainakaan.

Toivotaan, että ilta on hyvä. Aamu on ollut kohtuullinen...

SOI: HIM - Your Sweet 666 = tää on parasta Himiä, ei oo niin poppia!