Sitä olen tässä miettinyt. Onko tämä semmoinen kaupunki, jossa voisin asustella tulevaisuudessakin? Tarkoitan nyt loppuelämää ja sitä aikaa, jolloin toivottavasti on lapsia jne. Osaanko elää näin kaukana juuristani? Se on selvää, että nyt ainakin 5 vuotta täällä pystyy asustamaan. Mutta entä sitten? Onko täällä töitä valitsemallani alalla? Haluaako Neiti lähteä täältä ikinä? Tai jos minä haluan, vaikuttaako se Neitiin? Onko minulla edes sananvaltaa koko asiassa? Se mietityttää silloin kun juoksentelee kaupungin kauniissa maisemissa ja miettii kotikuntani vielä kauniimpia maisemia. Toisaalta syntymäkunnassani ei ole kyllä mitään palveluja ja siellä ei ainakaan ihan vieressä ole töitä tällä alalla. Ehkä se selviää ajan kanssa. Onhan sitä ajan kuluessa tullut monenmoista muutosta ajatuksen kulkuun. Sitähän luuli lukion jälkeen olevansa niin viisas. En ollut vaikka luulin.

Mahtipontinen treeniviikko takana. 150km treeniä ja kunto alkaa nousta. Olenkin ovelus ja olen kunnossa syksyllä. Sitten ennätykset paukkuu. Toivotaan näin. Jalatkin on ihan kunnossa. Ainakin niin hyvässä kun ne tuollaisten kilometrien jälkeen voi olla.

Ärsyttää vaan kun naapurin parikymppinen trendipariskunta tappelee joka yö. Ja erittäinkin tärkeästä ja mielenkiintoisesta asiasta: Tyttö ei anna seksiä. Voitte vaan kuvitella kuinka hieno on kuulla kännisten huutoa ja meuhkausta.

Jeppe: "Anna nyt ees tänä yönä, niin huomenna ei tarvi."
Naikkonen: "Älä aina vonkaa. Minä itse päätän kelle annan ja millon."

Ja sitten se akka vielä huutaa ihan helvetisti. Tänä yönä jos tuo riehuminen jatkuu käyn vähän kylässä. Treenistä menee puolet hukkaan jos ei saa nukkua. Saatana.

Sitten vielä leipämeemi.

1. Leipä. Tumma, vaalea? Patonki vai limppu. Ehkä paahdettu? Ovatko leipäsi sämpylöitä tai sandwichejä jossa sisällys on kahden leipäviipaleen välissä? Leikkaatko leipäsi kolmion muotoon?

Yleensä leipä on rukiista. Joskus myös jotain muuta. Usein kuitenkin täysjyväsettejä. Joskus porkkanaleipää. Leivät on yksittäisiä ja niissä on yleensä neljää täytettä. En ole leipähifistelijä veljeni tapaan.

2. Kun leivälle laitetaan paljon erilaista särvintä mikä tulee ylimmäiseksi? Onko järjestyksellä väliä? Mikä on suosikkisi?
Voi tai vastaava,  leikkele, juusto, kurkku, tomaatti.

3. Laitatko sinä leivällesi jotain mikä muiden mielestä on outoa?
E.

4. Jos kyseessä on näkkileipä: kummalle puolelle levitetään voi?
Sille kumpi sattuu tulemaan. Toi on semmonen tyttöjen juttu, joka on aika ärsyttävää kun sitä aina kysytään. Ei se vaikuta kenenkään elämään, eikä siihen voiko toiseen ihastua.

5. Voi vai margariini? Ehkä jokin muu levite? Kevyttä?
yleensä Becel, mutta joskus kyllä perusvoita.

SOI: Elvis - Suspicious Minds = Tämä joskus soi koko matkan kun mentiin treenileirille Rukalle. Kiitos jäsen T:n. Siis soi koko matkan putkeen. Onhan se ihan hyvä noin vanhaks.