Kuinkas monelle tupakoinnin aloittaminen on ollut ihan oma valinta, eikä siihen ole yhtään vaikuttanut se kavereiden polttaminen? Minä en oikein usko, että kukaan teini alkaa polttamaan siksi, että se on niin pirun hyvänmakuista. Alkoi vaan tämmöinen asia ärsyttämään, kun töissä tuli teinityttöjä käymään. Nättejä ja silleen, mutta tupakkaa polttivat. Miksi helvetissä? Tämä on nyt varmasti tosi yksipuolinen kirjoitus, koska en ole itse koskaan maistanut. Enkä ole muuten kokeillut nuuskaakaan. Viinaa olen kyllä juonut. Ihmettelen vaan, että miksi! Eihän se hajusta päätellen ekoilla kerroilla kyllä häävin makuista ole. Ei ole kyllä kaljakaan, mutta kai siihen tottuu.

Polvi onkin jostain kumman syystä parempi tänään. Ei niin paha kuin eilen. Vähän sillä jumppasin eilen ja kävin siinä tuskaisessa vesijuoksuhelvetissä. Nyt oli ihan hyvä kun kävin kävellen hiuksia leikkuuttamassa.
Tänään tulee joku katsomaan meidän asuntoa. Sen arvaa, että eräs siivoaa hulluna kaikki oikeasti esillä olevat esineet ja tavarat pois näkyvistä. Se on joku naisten juttu. Ei saa näyttää siltä, että täällä oikeasti joku asuisi. Mua ärsyttää semmonen. Taas vähän yleistetään. =P

SOI: Opeth - When = Vähän pahisörinää puolenpäivän ratoksi. Kuunnelkaa ihmiset koitteeksi tätä. Tytötkin!