Nyt on bänditreeneissä käyty ja ajettu on pitkän matkaa. Treenit oli vähän tappoaikataululla, kun niin harvoin päästään soittelemaan. Eli on vähän uupumus. Treenit kuitenkin onnistui hienosti, biisit on oikein esityskelpoisia. Oli jopa pieniä mahdollisuuksia kuulemma päästä Ilosaarirockiin jonnekin oheistapahtumaan. Mutta ne nyt on toiveita vain... Ainakin vielä.

Juoksu kulkee oikein mainiosti. Juoksin kotipuolessa semmoisen vakiotestilenkin, joka on noin 9km pitkä ja aikaa meni ihan suuremmasti hengästymättä 33.30min. Eli ihan jees ja näin pienellä treenillä. Tuosta täysillä ehkä tuo 3min pois, niin alkaa jo näyttää vähän oikeilta nuo tulokset. Tänään olisikin semmoinen lyhyempien matkojen testi tiedossa. Onneksi tulee "jänis" niin saa itsestään irti!

Perjantaina mennään Neidin kanssa vähän hotelliin hemmottelemaan itseämme. Toivottavasti on hyvä reissu. Nyt vaan kun saisi olla nämä välipäivät suht rauhassa, niin jaksaisi sitten sielläkin muuta kuin nukkua.

Stressin oireita meinasi taas vähän olla ennenkuin lähdin kotiinpäin. Oli niin julmettu määrä kaikenlaista järjestämistä ja kiire meinasi tulla. Nyt kuitenkin menee varsin loisteliaasti.

SOI: Opeth - Ghost Of Perdition = Hieno, mystinen biisi. On raskasta ja on herkkää, silti niin pahaa...