Olympialaiset loppui. Suhde television kanssa on nyt katkolla. Täytyy varmaan panostaa oman itsensä treenaamiseen. Jos joku on väärin, niin se, että lätkäjoukkueelle järjestetään erityisvastaanotto. Ihan hyvin koko joukkueelle olisi voinut. Esim. Curling-joukkueen ja Poutiaisen olisi myös voinut lennättää Suomeen kansan juhlittavaksi. Ja varmasti olisi ihmisiä heitäkin tullut katsomaan jos siitä olisi samalla lailla hehkutettu. Vituttaa tuo jääkiekon yltiöpäinen palvominen. Onhan sitä kiva katsoa, muttei se ole mikään laji ylitse muiden. Ja yleensä jääkiekkoilijat eivät kyllä edusta sitä koko kansan mallia noin niinkuin ihmisinä. Ryyppäävät, polttavat, rellestävät. On tietysti poikkeuksiakin, mutta pääosin niin. Kyllä minäkin lätkää katson ja olen kiinnostunut, mutta muut lajit on ihan yhtä hyviä myös. Paitsi tikkajuoksu!

Neidillä oli pienimuotoinen itseinhovaihe tuossa pari päivää. Se on omasta mielestään lihonnut liikaa. Minun mielestäni syönyt paremmin, eikä väri ole enää kalvakka. Kuitenkin sillä olisi hirveät himot jotain urheilemaan, muttei se jotenkin uskalla tarttua hommaan. En usko, että se on pelkkää laiskuutta. Se on ehkä jotain uuden pelkoa tms. Kyllähän tuo kuntoilu vaatii sellaista pitkäjänteistä sitoutumista, mutta mieluummin niin. Ei ole kiva katsoa vierestä kun toisella on hartiat jumissa ja itseinho niin kova, ettei huvita edes keskustella mitään minun kanssani. Eli pikkuisen oma lehmä ojassa!

Tällä hetkellä lukemisen alla on Supernaiivi-kirjanen. Siitäpä juolahtikin laittaa tänne listanen asioista, joista tykkäsin pienenä ja mikä sai minut innostumaan. En edelleenkään tiedä miten noi meemi-jutut toimii, joten sille voitte tehdä mitä lystäätte. ( Meemeistä minua voisi kyllä joku valaista hieman.)

15 asiaa jotka saivat minut innostumaan pienenä:
1. Traktorit
2. Pikkulinnut
3. Papan varastohuone
4. Isän mustavalkoisen pöydän laatikko, jossa oli kaikkea pientä sähkötavaraa
5. Papan kristallilamppu
6. Kissat
7. Kalat, varsinkin ahvenet
8. Virveli
9. Tietyökoneet
10. Polkupyörät
11. Juokseminen
12. Tikanheitto
13. Ruotsalaiset sukulaiset
14. Ruotsin laiva
15. Frisbee

SOI: Children Of Bodom - Towards Dead End = Kirjoitusten aikana kuuntelin paljon, nykyään lähinnä huvittavaa