Jep. Taas odotellaan vuosi SM-maastoja. Eihän siinä muu auta. Taso oli helvetillisen kova. Ei paljon mieltä kohenna kun on lähdössä viimeiseen ylämäkeen ja Keskisalo jo loikkii kohti maalia. Itselläni ensimmäinen kierros meni ihan kohtuullisesti. Olin ekalla kilsalla vielä kymmenen joukossa "vanhasta muistista". Sitten tuli se kuuluisa Noutaja ja kaappasi minulta puolet keuhkoista. Ei vaan ilma kulkenut enää siihen tahtiin, että olisi hyvistä sijoituksista voinut tapella. Juoksu kulki hyvin mutta sijoitus ei ollut hyvä. Mutta sanotaan, että eiköhän se tästä. Syksyllä mennään tai yritetään sitten mennä kovaa.

Kotona oli kuitenkin kiva käydä, vaikka bänditreenit olikin aika väsyneet. Basisti on aika huonosti motivoitunut ja minä olisin valmis potkimaan kaverin. Hankalaa siinä on se, että se on kaveri. Mutta Bändi ei mene eteenpäin jos ei kiinnosta soittaa. Kitaristitkin oli kumpikin poissa ja siskon poikakaveri tuurasi kitarassa.

Isän kanssa käytiin tekemässä vähän "junttihommia". Pellolla, traktorikaupoilla, kaivinkonekaupoilla ja jyviä lajittelemassa. Siistiä! Monihan ei näistä tiedä mitään, mutta voin kertoa, ettei ole helppoa hommaa maanviljelijällä. Vaikka etuna onkin, että saa pitkälti itse päättää aikataulunsa.

Sunnuntaina on taas kisa. Siitä enemmän huomenna, kun Neiti on yötöissä. Silloin on aikaa kirjoitella. Nyt pitäisi lähteä etsimään Buff-huivia kesäksi. Löytyyköhän tästä metropolista moista?

SOI: Symphony X - The Divine Wings Of Tragedy (Live) = Parhaita livelevyjä ja bändejä, mitä olen kuullut!