Eilisilta olikin jo parempi, kiitos Neidin. Ne, jotka luulee, että parempi mieleni liittyy seksiin ovat kyllä hakoteillä. Vatsavaivat estävät suhteellisen tehokkaasti moisen liikunnan tällä hetkellä. Haluja kyllä olisi, niistä ei ole puutetta.

Eilen töissä huomasin, kuinka joillakin ihmisillä on ärsyttävä tapa: Kun heille kertoo jonkun jutun omasta elämästä, niin heti niiden pitää kertoa joku juttu, joka on pikkuisen mehukkaampi kuin juuri kertomasi. Ja se alkaa yleensä vielä sanoilla "No älä ny..." tai "No kerroinkos mä?". Saamarin raivostuttavaa. Jos esimerkiksi kerrot kuinka olet mennyt erikoisesti kihloihin, niin hetken päästä olet huomattavan pettymyksen vallassa. Tuttusi kertoo sinulle, kuinka on suurinpiirtein kuun kaapannut taivaalta siihen vain kosinnan kyytipojaksi. (Ja ihmeellinen huomio tästäkin ilmiöstä on se, että useat turkulaiset naisihmiset tekevät sitä.En yleistä, mutta kaikki jotka sieltä tunnen, tekevät niin.)

Vielä on pakko avautua vähän naisista. Miksi joku nainen oikeasti luulee, että on helvetin seksikästä kun käyttää niin paljon huulipunaa, että sitä on hampaissakin? Voisin kertoa noin tuhat kiinnostavampaa asiaa kuin punainen vauhtiviiva etuhampaissa. Ja sitten käytetään siihen päälle vielä joku 3 desiä Raidin tuoksuista hajuvettä. Hyi helkkari!!! Parasta/Pahinta tässä on vielä se, että jotkut oikeasti tulevat kuntosalille moisessa tällingissä. Rumaa, hyvin rumaa!

Päivän alku vaikuttaa hyvältä, vaikka ärsyttääkin Kaisa Variksen ja Jukka Leinon poisjättö Torinosta. Pitäis itse olla päättämässä.

SOI: Symphony X - Smoke And Mirrors (Live) = Parhaita live-esityksiä maailmassa.