Miksi ne on tylsiä, vaikka silloinhan ihmiset yleensä aloittavat jotain "uutta". Näkee taas ihmisiä ja jopa televisiosta tulee maanatai-leffa? No maanantaiksi siirretty "uuden aloittaminen" on yleensä jotain vähemmän hehkeää: laihdutus, treenaaminen, siivoaminen, kokeisiin lukeminen ja muuta semmosta nihkeetä. Ja ne ihmiset on usein työkavereita, jotka ei välttämättä ole aina ihan parasta seuraa. Ainakaan minun tapauksessani. Ja se leffakin on nähty tuhannen kertaa. Kas kun ei Poliisiopisto tai Free Willy tule?

Jalka on vähän parempi. Olen nyt Burana-kuurilla 5 päivää. Katotaan sitten mitä tapahtuu. On se arka ja paljon pitää venytellä, mutta pienen pieni toivon kipinä yrittää pitää itsensä hehkuvana. Minulle on ihan sama, kunhan saisi vielä tänä vuonna edes kerran juosta kilpaa.

Käytiin laskemassa Neidin kanssa vähän kaloreita. Aika paljon tulee syötyä kyllä turhaa rasvaa. Vaikka eihän se mulla paljon näy, kun kulutan niin vietävästi, mutta ei se varmaan tuolle sisäiselle kaverille oikein hyvää tee. Pitää ruveta seuraamaan ja syödä vähemmän kermajäätelöä paistetun banaanin kanssa.

SOI: Nieminen & Litmanen - Stockholm = On tää jotenkin niin viihdyttävää.