Minua huvittaa se, että blogini lukijamäärä on laskenut puoleen sen jälkeen, kun elämässäni alkoi parempi kausi. Ihmisiä siis tosiaankin kiinnostaa vain sellaiset blogit, joissa on ankeutta ja vastustamista. Selviytymisprosessi oli siis liian lyhyt lukijoiden mieleen. Minuahan se ei harmita sitten pätkääkään. Lukekoon ihmiset jos tahtovat. Kun minulla kerran on parempi olla ja stressi on tiessään, niin on ihan sama käykö tätä kukaan lukemassa. Tosiasiahan on, että tämä kirjoittaminen auttoi minua kyllä huimasti yli tuon pahimman hypokondria-vaiheen. Kiitos myös niille, jotka kärsivät samoista vaivoista ja kirjoittavat niistä. Nyt menee hyvin ja kirjoitan iloisia ja perusasioita. Elämässäni tosiaankin on muutakin kuin se stressi. Tällä hetkellä ainakin.

Täällä saakelin kaupungissa on oikeasti koko talven ollut hirvittävän jäistä. Aivan uskomattoman kylmä. Ei tuolta lämpimämmältä seudulta tulleena tällainen kyllä ihan aukea. On pitänyt pakkasrajakin nostaa lenkeillä -20 asteeseen. Ennen oli -15 astetta. Mutta enhän minä muuten pääse treenaamaan ollenkaan.

Eilen oli tiukka juoksutesti kyllä. 1500m - 1000m ja 500m täysillä. Vähän kankeat jalat oli, mutta kyllä se siitä sutviintui, kun oli se jäniskin. Tänään ei vaan millään jaksaisi lähteä juoksemaan 15 kilometriä, jotenkin ihan hönö olo. Pakko se kuitenkin on, kun viikonloppu ollaan sitten ihan vapailla.

Fysioterapeuttini pisteli tämmöisen kyselyn, kun on ollut vähän nukkumisesta johtuvia vaivoja. Eli laitanpa sen tänne meemiksi:

1. Moneltako menet nukkumaan?

Aikaväli vaihtelee klo 21.30 - 01.00. Ennen Neitiä en viiteen vuoteen mennyt ennen kahtatoista nukkumaan. Nyt on vähän fiksuuntunut tuo hommeli, sanoisin jopa paljon. Heräänkin kyllä aikaisemmin.

2. Valvotko usein? Jos valvot niin mikä pitää sinut hereillä?
En kylläkään enää valvo. Heräilen kyllä joka yö suurinpiirtein kolme kertaa. Tosi harvinaisia ne kerrat jolloin nukuin yhtäsoittoa aamuun asti. Olen jotenkin herkkäkorvainen. Kuulen kaikki pienet äänet ja sitten tuo Neiti pyörii, on kuuma ja juttelee öisin.

3. Mitä teet jos uni ei ota tullakseen?
katson televisiota tai luen tai teen älytehtäviä. Ne auttaa aika hyvin. Saatan myös pelata kännyllä pokeria.

4. Montako tuntia yleensä nukut öisin? Vaihteleeko unen määrä paljonkin? Nukutko mielestäsi riittävästi?
Keskiarvo on noussut nyt seitsemästä tunnista kahdeksaan, mikä on kyllä hienompi homma. kyllä nykyään nukun riittävästi

5. Onko sinulla mielinukkuma-asentoa? Nukahdatko tiettyyn asentoon?
Lapsena nukuin aina vatsallani, mutta nykyään aina selälläni. Se on rento asento ja saa selkäranka ja sisäelimet olla levossa.

Senpä saa siitä sitten poimia ja laittaa kommenttia poimiessaan. Jos ketään nyt kiinnostaa. Tänään ollaan perusnegatiivisia.

SOI: Strapping Young Lad - Love = Hardcore-metallia, mutta on siinä kyllä melodiaakin.