EM-vyörytys on ohi. Satamäärin töitä on ohi. Ja taitaa kohta tuo kesäkin olla ohi. On ollut oikeasti niin hektistä meikäläisen elämä nyt kuukauden ajan, ettei oo vaan ehtinyt kirjoittelemaan tänne mitään. Nyt jos jotain kuitenkin.

EM-kisat nosti itsetuntoa, että nyt ei kyllä pätkääkään harmita olla juoksija, jos joku kysyy harrastusta. Saamari kun pitikin huutaa niin, että alakerran juoppopariskunnalta meni kossut väärään kurkkuun. Hyvä, ettei itku päässyt kun 200 metriä oli maaliin. Neidille totesin ennen kisaa, että jos Jukka ottaa mitalin, niin en juo limsaa ennen joulua. Ei sitten juoda, perskele! Ekan kilsan jälkeen sanoin: "Nyt on Jukan juoksu, nyt on Jukan juoksu!" Alkuvauhti oli niin hidas, että tuolla nyt koko Suomen tuntemalla loppukirillä kyllä piestään kovemmatkin jampat. Jimenèzia hieman (paljon) pelkäsin, mutta sehän oli kevyttä kauraa. Ihmettelen kyllä miksei "pablot" vetäneet yhteistyöllä hirmuvauhtia ja olisivat varmistaneet noin kaksi mitalia itselleen. Mutta tyhmyydestä sakotetaan.

Myös muut suomalaissuoritukset olivat hyviä. Karjalainen otti sen mitalin viimein. ( Vaikka en tyypistä tykkääkään.) Pitkämäelle tuo oli odotettua. Erityisesti ilahdutti Monosen onnistuminen, koska kaverilla on vähän pirusti asennetta. Jos ei treeni kulje niin seisotaan paljain jaloin lumihangessa ja manataan pahoja henkiä. Ja tuo on totta siitä kaverista. Myös miesten maraton meni vahvasti. Holmen on vaan kova käpy, sillä tuota vauhtia ei moni pysty jaksamaan. Varsinkin kun se ei helpolta puolen välin jälkeen näyttänytkään. Kirwakin juoksi mainiosti ottaen selkävaivat huomioon. Kero on monen "tavan tallaajan" mielestä varmaan alisuorittaja, mutta voitte itse käydä katsomassa kuinka lujaa kaveri juoksee hölkkäkisoissa, joita kiertää paljon. Helvetin lujaa. Lehtisen perheelle EM-aika ei kyllä ollut mitään onnellisinta. Johannalta meni polvi vähintäänkin vähäpätöisessä tilanteessa ja Tuomon elimistö ei tykännyt nesteestä, joten taju lähti ja kopsahti pää asfalttiin. Arvostan miestä kyllä keskeyttäneenäkin sillä yritti loppuun asti. Nyt se on jo peloitellut uran lopettamisella. Toivottavasti ei näin tee. Suomen suoritus oli hyvä. Harmi vaan, ettei naisten kisat mennyt ihan putkeen.

Nyt saa nähdä vaikuttaako juoksumenestys nuorison intoon. Varmasti hetken, mutta uskallan pelätä, ettei sitä välttämättä vuodenkaan päästä moni muista. Holmen ja Keskisalo saisivat olla hieman räväkämpiä. Kumpikin on aika korrektista puusta veistetty tapaus. Semmoinen Evilämäinen hörhöys ja maanisuus tepsii nuoriin paljon pidemmällä aikavälillä. No yhtä kaikki, helvetin hieno voitto Jukalta.

Sitä pitäs tässä lähteä vähän lomailemaan, kun Neidillä on loput kesälomasta jäljellä. Mennään sisarusten kanssa tuonne pohjoiseen ja vähän koskia laskemaan plus vaeltelemaan. Ihan siistiä varmaankin. Sitten tullaan hetkeksi kotiin ja seuraavana viikonloppuna tarkoitus tavata armeijakavereita. Mitähän pojat sanoo, kun ovat minut nähneet ainoastaan laskuvarjojääkärin tapaan  kaljuna ja nyt on tämmöset hampparimerirosvohiukset + korvikset! HAH, mahtaa olla näkemisen arvoiset ilmeet! Ja sitten alkaakin se koulu. Jännä nyt nähdä miten se lutviintuu, kun sieltä ei mitään muuta infoa ole tullu, kuin se, että koulu alkaa. Puoliks jo pelottaa, että onkohan opiskelupaikan vastaanottaminen mennyt perille?

Oma polvi nyt vähän reistaa. Tai gracilis ja sartorius. Niiden kiinnittymiskohdat tuohon polven seutuville on ihan hemmetin kireellä. Sori latina, mutta pitää koulua varten alkaa jo treenaamaan. =P

Loppuun vielä haut, jotka sivuilleni on johdattaneet:

1. Vartalo = Tää nyt on ihan oletettavaakin.
2. Himot + naiset = Mikäs seksiblogi tää muka on?
3. Kurkkukipu = no joo.
4. Devin Townsend soittoäänet = lupaan, ettei ihan heti löydy
5. Janne Ahonen = Oonko muka siitäkin niin paljon kirjoittanut?
6.
Kaikki paitsi mårtensen on turhaa = Sillä lailla.
7. Kesäflunssa + oireet = Tän sairastelujutun kyllä ymmärtää
8. Kiihottavat naiset = ja taas! mitä hemmettiä?!?
9. Kylkikaari = En muista tuollaista sanaa käyttäneeni
10. Marimekon juhla-asut = On kyllä kaukana mun kiinnostuksen aiheista

Mainittakoon vielä hyvänä nousijana 13. Tyttöjen tissejä = olenkos rintojakin täällä noin paljon miettinyt?

SOI: Deep Purple - '69 = Tän takia nuo seksiaddiktit löytävät vielä useammin itsensä täältä.