Voisitko vaan päästää irti ja katsoa peiliin? Jättää sanomatta sen, mitä et kahtena viime vuotena saanut sanottua? Voisitko olla kiinnostunut muustakin kuin vain omasta elämästäsi ja sen kurjuudesta? Ja siitä, miten kukaan ei pidä sinuun yhteyttä eikä kysele kuulumisia? Ja eritoten VOISITKO VITTU OLLA HAUKKUMATTA MUN KIHLATTUA???

Neidin entinen eli joku 3-4 vuoden takainen tapaus oli sitten eilen haukkunut sen, koska Neiti ei ole halukas tutustumaan exän uuteen kihlattuun. Ja on exän mielestä lapsellista, ettei voi järjestää tapaamista. MITÄ HELVETTIÄ?!?!? Eiköhän se nyt saatana oo jonkun muun asia, jos haluaa uus exän kihlattu tavata. Ja varsinkin kun on tiedossa ETTEI se halua. Tällä exällä on jonninmoinen itsesääli ollut päällä niin kauan kuin minä tiedän ja aina sillä muka menee kaikki päin persettä. Muka. Se on kuulemma halunnut sanoa Neidille jo kaksi vuotta suoraan, että miksi se on niin etäinen ja sitä ei kiinnosta sen exän asiat jne. Olis nyt jumalauta sanonut ennemmin!

Oliskohan siinä kuule semmonen juttu, että EHKÄ exä EI kiinnosta niin paljon enää, koska MINÄ olen olemassa? Ja oliskohan syytä miettiä omaa käytöstä, jos siltä on kysytty esim. mesessä mitä kuuluu, on vastaus ollut "menee päin persettä!" tai "ei mitään". Eihän semmosen kanssa nyt suuresti huvita olla yhteyksissä. Tässä taannoin oltiin seuraamassa matsia ja menimme vakiopaikoille, niin eiköhän sattunut niin, että tämä exä ja hänen uusi kihlattunsa olivat vierekkäisillä paikoilla. Eivät puhuneet mitään. Vaikka yritin mielestäni vähän keskustelua viritellä. Ja sitten on MEIDÄN vika jos ei olla pidetty yhteyttä ja oltu huolissaan meidän pikku exästä. Voi hellanlettas kumminkin, kun sulla nyt meneekin huonosti.


Sitten: Neiti oli siltä kysynyt, että miten sillä menee. Niin kaikki kuulemma menee "päin persettä!". Neiti oli kysynyt, että haluatko puhua jostain. "En halua!". Älä sitten saatana valita! Ja iso mies. Perkele 28v! No sit se oli kuitenkin saanut sanottua, että huonosti menee kihlatun kanssa. Ja jos sitä menoa jatkuu niin ero tulee. No mitäs järkee sitten olla niin huolissaan siitä, tunteeko Neiti sitä uutta kihlattua vai ei? Uskomatonta!

Oli sitten alkanut mussuttamaan, että "sitten ei tämä kihlattukaan oo meidän (Neiti ja se exä) välissä." VOI VITUN JUUSTO! Ehkä kuule siinä välissä saattaa kuitenkin joku olla. Esim Neidin nykyinen kihlattu eli minä. Saatanan talikko, eihän se nyt perkele, elämä pyöri vaan sun(exän) ja Neidin välisen ystävyyssuhteen ympärillä.  Saa jumalauta koittaa tulla siihen väliin jotain sepustamaan. Voin kyllä kertoo, ettei Neidin elämä jatkossakaan ole omistettu sun murheille. Jumaliste, että ottaa pattiin tälläset tahvot!

Ja huomio kaikki hypokondristit: Kyllä, minulle tuli heti tästä stressistä lihasnykimistä ja pistelyä!

Teen taas tämmösen meemin. Ihan vaan siksi, että se helpottaa oloa.

1. Mikä olisi ensimmäinen asia sinussa joka alkaisi ärsyttää minua?
Sanon suoraan asioita.

2. Mikä paheistasi/erikoisuuksistasi alkaisi ensimmäiseksi tuntua hiukan herttaiselta?
tykkään pitää villasukkia kesät talvet.

3. Mitä saisin kuunnella aamiaisella?
Et ainakaan Novaa, NRJ:tä, Kissiä, Ylen Ykköstä. City, X, X3M ja Groove kelpaa.

4. Mitä en koskaan löytäisi jääkaapistasi?
Oliiveita.

5. Sinä olet yhdessä huoneessa, minä toisessa seinän takana, pieraisetko?
Tuskin. Noiden vatsavaivojen ilmaannuttua on moiset tapahtumat oikeasti aika harvinaisia. Kerran viikossa about. Varmaan kiinnostaakin kaikkia tosi paljon.


SOI:  Porcupine Tree - Burning Sky = Itämaameininki toimii vitutus-tilanteissa.