Teen sitä hetkittäin. Välittömästi alkoi tuntumaan kiristys rinnan ympärillä (uusi vaiva muuten) ja lihasnykimistä. On kyllä ihmeellistä, että se voi noin herkästi tulla. Nimittäin oirehtiminen. Ja se taas vaikuttaa siihen ettei nukuttua saa kovinkaan rauhallisesti. Eniten ärsyttää se, että noinkin turhasta voi päätä alkaa kiristää.

Raha. Melkosen turhaa värkkiä. Ei kuitenkaan vaikuta itse elämiseen mitenkään. Tämä menee nyt tämmöisen kommunismin puolelle, vaikka se on viimeinen asia jolta tahdon kuulostaa. Ärsyttää tuo Sokan Sinikkakin tuossa lässyttämässä jostain taistolaislauluista. Voihan ne niistä laulaa, mutta eihän aate toimi. Se on nähty. Olen varmaankin sekaisin kun puhun jo politiikastakin. Se kun ei minua muuten oikein kiinnosta. ( Olipas sekava kappale?!?)

Olimme Neidin kanssa vähän lomailemassa tuolla Aulangossa. Hieno paikka. Lauantaiaamuna taivaalta satoi lasia ja tonttumökin piha oli kuin neidin unelmakodista. Pitihän tuo Hämeen linnakin käydä tsekkaamassa. Iso on, muttei siellä juuri mitään nähtävää ole. Tyhjiä huoneita ja väsynyt esittelijä. Ajomatkaa kertyi sopivasti, mutta reissu oli loistava. Pikkuisen välillä kiukutti seksin "puute", koska Neiti oli puhunut, että semmoinen ns. "eroottinen loma" olisi tulossa. Kerran päivässä ei vastannut odotuksiani. Mutta toisaalta oli kyllä aika iso väsymyskin, kun piti niin sompailla pitkin poikin Hämeenlinnaa.

Porcupine Tree - Waiting = Miten bändi on voinut joka levylle tehdä niin hyviä biisejä?