Nyt on hieno päivä. Pikkusen eri olo kuin kahtena edellisenä päivänä. Aurinngonpaiste ja eilinen lenkki kyllä auttoi. Lenkki tyhjäsi pään ja aurinko valaisee ne pimeimmätkin nurkat. Vaikka kyllähän tuo vieläkin Neidin keikallemenon aiheuttama pelko ja ärsytys välillä vaanii jollain mielen kielekkeellä ja sieltä hyppää heikkona hetkenä niskaan. Muuten stressiä on aika paljon vähemmän.

Lihasnykiminen on sitten siirtynyt tuonne pakaran puolelle ja se on kyllä aika irstaan tuntuista. Eilen lenkki kulki hyvin. Juostiin J:n kanssa joku 13km, josta kyllä yli puolet oli aika reipasta. Jotain 4min/km vauhtia. Nyt on hieno ilma ja mieli tekisi lenkille, mutta tänään on kyllä levättävä. Alkaa taas oikeasti vähän nuo SM-maastotkin kummitella mielessä. Mutta en kyllä mitei vielä. Katsotaan nyt mitä tuo jalka kestää vai kestääkö laisinkaan.

Neiti on ollut pari päivää kipeänä ja nyt sillä taitaa olla poskiontelontulehdus. Itselläni ei ole sitä vielä koskaan ollut, mutta tietty se nyt tulee mullekin. Pitää sitä nyt hoivata. Sitä nyt stressaa vähän kaikki: Muutto, työt, minun polvi, siskonsa seksisuhde... Kaikkee tämmöstä.

Taas se pakollinen meemi:

1. Nappaa sinua lähimpänä oleva kirja, oli se sitten mikä hyvänsä.
2. Avaa kirja sivulta 123.
3. Kirjoita sen sivun kuudes lause blogiisi.

"Terve harkinta on tässä tarpeen."

SOI: Genesis - Watcher Of The Skies = Ei tämä nyt niin iätöntä ole, niinkuin kaikki sanovat.