Kirjoitan tähän nyt vain tajunnanvirtaa, loppuun pieni juoksuraportti ja ehkä meemi jos jaksaa. Saa nähdä mitä tästäkään tulee.

Teenkö väärin kun kyselen Neidiltä, pitääkö hän minusta? Olenko ollut typerä kun olen mustasukkainen. En voi sille mitään. Saatanan ankeaa kun Neiti saa tekstiviestejä joltain pojilta. Se on väärin, koska minä EN saa. Minulla pitäisi olla jotain jolla "kostaa". Vai pitäisikö? En haluakaan olla pettäjä. Ei ole Neitikään. Miksi sitten epäilen? Pelottaa vaan jos historia toistaa itseään. Mutta olemmehan kihloissa. Vaikuttaako se? Ainakin minun osalta. Tai eihän se mitään muuta. En ole koskaan ketään pettänyt.

Alkoholi pitäisi kieltää. Ainakin baarireissuilla. Luotan ihmisiin selvinpäin. Siis selvinpäin oleviin ihmisiin. Mutta alkoholi saa ajatukset solmuun. Ei se soittajajannu ole Neidin exä. Se on sen kaveri. Neiti kertoi, että olisi joskus halunnut heidän kaverisuhteeltaan enemmän. Haluaako vielä? Jos se on jäänyt vaivaamaan kun ei silloin saanut enemmän. Jannu ei halunnut. Jospa jannu nyt haluaa? Helvetin jannu. Lähtis jo kiertämään bändinsä kanssa. Tai mitä se vaikuttaa? tekstiviesti kuitenkin tulee perille. Salamyhkäisyys vituttaa. Tai onko se sitten salamyhkäistä kun saa pojilta viestiä? Ainakin se vituttaa. Kuulemma perusjuttuja kirjoittelevat. Niin kai sitten. Miksi pitää olla mustasukkainen? Vittu. Eläinvaistot ja refleksit. Ei se muuta voi olla. Suojelen omaani. Varmistan suvunjatkumisen ja reviirini.

Neiti epäili, että olisin lähtenyt "vahtimaan" sitä sinne baariin. Ei minusta olisi siihen. Kyllä Neiti minua rakastaa. Miksi se muuten tulisi katsomaan minun juoksuani? Tai jos se haluaakin, etten epäile mitään? VOI PERSE, että voin olla vainoharhainen välillä. Onkohan se vihainen kun tulee töistä? Pitää kävellä sitä vastaan. Vai onko sekin hätäsuojelua? AUTTAKAA NYT SAATANA! Miten mies on näin sekaisin?

Kaikki johtuu yhdestä ainoasta baari-illasta, missä ei tapahtunut mitään. Paitsi en nukkunut koko yönä kuin pari tuntia. Keikan piti loppua puoli kaks. Neiti oli kotona vasta kolmelta. Ja se sanoi "laitan viestiä" Ei laittanut. Tottahan semmoinen syö miestä. Sitten se sai vielä yöllä siltä jannulta kolme viestiä. Meinasin heittää sen kännyn menemään. Neiti menee aina ihan "toiseen maailmaan" kun se saa jannulta viestin. VITTU! Salaa toivon, että jannu kuolis, muuttais pois, jotain. Olen paha.

En jaksa enää kirjoittaa. Tätä samaa soopaa olisi tuhatmäärin. Tukkoinen olo kun tuolla maantiepölyssä juoksi.

Kisa meni "Ihan ookoo". Kuus kilometriä oli matkaa. Alku oli kankeaa. Jalat on tukossa. Varonut tuota oikeaa polven takia. Seurauksena vasen ihan jankissa. Hengitys pelas hyvin. Ei vieläkään saanut ihan sitä raivoa irti. Eka kaks oli aika paskaa, mutta sitten lähti kulkemaan. Keskisyke oli 156??? ja maksimisyke 201??? Onko sydän ihan sekaisin vai mittari? Hyvä kisa, muttei tarpeeksi.

Joku meemi:

1. Miksi minä olen olemassa?
Se on luonnon laki. Ihmisiä pitää olla. Kai minulla on tarkoitus. Jokainen ihminen luulee niin. Jos ei luule, ei jaksa elää.

 

2. Miksi on niin paljon kärsimystä ja sotia?
Maapallolla ja ihmismäärällä on tietty arvo mikä pitää pysyä. Kun on tarpeeksi kauan syntynyt paljon ihmisiä, niin jotenkin niitä pitää karsia. Joskus sen tekee luonto puolestamme, joskus ihminen itse. Liika väenpaljous ärsyttää ihmistä.

3. Mikä on oikein ja mikä väärin?
Väärin on stressata turhia ja olla mustasukkainen. Oikein on olla terve ja se, että on kevät.

 

4. Miksi on niin paljon uskontoja ja oppeja?
Jos ei usko mihinkään, niin ei jaksa elää. Ihmisen on aikojen alussa pitänyt kehittää jotain jumalia ja settejä, että on jaksanut elää. Tai joku iso patu on sillä saanut muut valtaansa. On kivempi olla jos uskoo johonkin.

 

5. Onko mikään niistä oikeassa vai ovatko kaikki väärässä?
Kaikki on oikeassa ja kaikki väärässä. Onhan se Jumala uskovalle ihan oikea asia. Toiseen asiaan uskovalle jotain muuta. Ja jos on jotain kirjoitettua materiaalia esim. Jeesuksesta, niin kuinka monta kertaa tarina on voinut muuttua matkan varrella? Kuitenkin se 2000 vuotta.

6. Voiko mihinkään tai keneenkään luottaa?

Itseensä voi. Tyttöystävään pitäisi. Tilastoihin ja tutkimuksiin ei saa.


7. Onko olemassa Jumalaa, ja jos on niin millainen?

Jokaiselle omansa. Toisille se on Jesse ja toisille jalkapallo tai raha.


8. Jatkuuko elämä kuoleman jälkeen ja jos, niin miten?
Niin on kiva uskoa, ettei tunnu elämä niin "finaalihommalta". Samahan se sitten kuoltua on jatkuuko vai ei, jos sitä ei kerran itse tajua.


Tän laitan vielä. Jos joku haluaa tietää minusta jotain niin nyt saa kysyä. Se olisi jopa toivottavaa. Jos tätä kukaan edes lukee. Huomenna muuttoa. Tuska.


Haaste. Kysy minulta kuusi kysymystä. Ei väliä kuinka turhia. Ei väliä minulle onko niitä enemmän tai vähemmän kuin kuusi. Kunhan kysyt.

SOI: Opeth - The Baying Of The Hounds = Kiva urkualku, pahaa murinaa, mörrifiilis.