Helposti voin. Saatan yhden oluen ottaa, mutta muuten on kyllä hiljaista. Syödään vaan hyvin. En ymmärrä miksi juhannuksessa on siistiä se, että saa ryypätä? Minkä helvetin takia? Pää sekasin, jee! Tosin tiedän monia, jotka viettää jussin kilpaillen. Nimittäin yleisurheilijoiden juhannus menee useasti kisoissa tai niihin valmistautuessa. Itse en tänä vuonna juokse juhannuksena, koska kisat on aika kaukana.

Elo on ollut leppoisaa. Jalkapalloa, treeniä ja iloista eloa Neidin kanssa. Ja vähän sitä pokeria, mutta en ole edes hävinnyt rahojani, niinkuin pelkäsin. Tänään on juhannuksen kunniaksi lepopäivä. Joten heitellään Neidin kans vaan frisbeetä tai jotain muuta kevyttä pelailua. Nyt on tullut ihan hyvin kilometrejä, vaikka ei se juoksu vielä kulje halutulla tavalla. Jalat on kuitenkin kohtuu kunnossa. Tuskin ne koskaan tuon paremmat enää onkaan. Ikä, ikä, ikä...

Muuten. Jos joku haluaa kysellä juoksuharjoittelusta, -tekniikasta tai muusta siihen liittyvästä jotain niin voin kyllä vastailla aiheeseen. Samaten kuntosaliharjoittelusta voin antaa vinkkejä. Jaan koulutustani vastaavaa tietoa ja tietenkin otan myös vastaan uusia ideoita.

HYVÄT JUSSIT!

1. Mies vai Nainen? Miksi?
Ei tämmöiseen voi vastata. Mieluummin itse olen mies, jottei kaikki örkit pelota ja sit ei oo menkkoja.

2. Suolainen vai makea? Miksi?
Suolainen. En oikein ole karkkityyppiä. Ja tahtoo lenkillä hiotessa tuo suola kadota elimistöstä. Sitä kaipaa.

3. Vasen vai oikea? Miksi?
Aina vasen. Olin pienenä vasenkätinen, mutta isä opetti minut oikeakätiseksi. Se ärsyttää. Osaan siis pelata melkein yhtä hyvin lätkää kummaltakin puolelta. Muutenkin teen kaikkea molemmilla käsillä.

4. Iso vai pieni? Miksi?
Tytöissä pieni ja pihveissä iso. Siks vaan!

5. Nuori vai vanha? Miksi?
Vanhassa vara parempi ei toteudu minun ajatusmaailmassani. Nuori mieli ja vanhoja esineitä kodissa. Se passaa!

SOI: Pagans Mind - Celestial Calling = Uusi löytö. Hyvää progemetallia. Semmosta menomusaa.