Neljä päivää serkun kanssa. Unisaldo alle 6h/yö. Silti oli hemmetin hauskaa. Olen useasti ihmetellyt miten meillä serkun kanssa riittäkin juttua niin hyvin. Olen tuntenut serkkuni ihan pienestä pojasta asti ja voin pitää häntä parhaana kaverinani. Jopa ystävänä. Olemme todella samanlaisia niin ajatusmaailmaltamme kuin harrastuksiltammekin. Tosin meissä on yksi selkeä ero. Serkku on pirun ujo, hiljainen ja varautunut uudessa seurassa. Minä taas sosiaalinen, puhelias ja rohkea. Toisaalta taustammekin on hieman erilainen. Kuitenkin teimme vaikka mitä: käytiin juoksemassa, heiteltiin frisbeetä, katottiin futista, harrastettiin jos jonkinlaista nörtitystä. ( Vaikka en todellakaan näytä mielestäni nörtiltä, niin kyllä minussa pieni semmoinen asuu.) Sitten pahimpana, tai minä lieneekään: Serkku opetti minulle nettipokerin pelaamisen. Pelottaa. Nimittäin se, että siihen jää koukkuun. Yritän kyllä olla laittamatta sinne rahaa. Onneksi on tuo Neiti hallitsemassa toimintaa.

Juoksu kulkee periaatteessa hyvin. Ei tosin mitenkään nopeaa ole, jos katsoo juoksemiani lyhyiden matkojen tuloksia. Mutta eihän se voikaan kun ei ole noepusharjoitteita tehnyt yhtään. Tänään pitäisi mennä rullaluistelemaan 40km. Vähän rusketusta hakemaan. Tosin olen jo kyllä aika ruskea.

Neiti jaksoi hienosti serkkuni vierailun ja oli jotenkin aivan erityisenkin mukava. Luulin, että sillä hermo menee kun ei saa tarpeeksi huomiota. Ehkä se ymmärsi, että minäkin tarvitsen kavereita, sillä ne muuten asuu yli 400km päässä.

Viisi asiaa, joita en osaa:

1. Telinevoimistelu - Olen siinä jotenkin äärimmäisen huono. Ei vaan tule mitään. En tiedä onko se jotenkin rohkeuskysymys, mutta kyllähän sitä on kaikkea muutakin tullut tehtyä?

2. Sähkötyöt - En ole koskaan ollut hereillä, kun niitä on opetettu. Kyllä nyt jotain perusjuttuja tiedän, mutten kyllä mitään virran ja jännitteen ja vastuksien laskemista osaa ollenkaan. En esimerkiksi saa mitään irti ampeerimittarista.

3. Vaatteiden viikkaus - Osaan viikata ainoastaan T-paidan, mutta kaikki muut vaatteet menee vain mytyiksi kaappiin jos ne itse laitan. Varsinkin lakanat vastustaa, vaikka ne kuinka olisi suorakaiteen muotoisia.

4. Veden kaataminen makaronista - Aina se kattilan kansi lipsahtaa siitä v-mäisesti ja makaroneista puolet on koristamassa tiskiallasta.

5. Lentopallon hihalyönti - Joka ainoa kerta pallo lähtee minne sattuu, vaikka kädet onkin ihan oikeassa asennossa. Olisin varmaan lentopallossa ihan hyvä ilman tätä miinusta. Se vähän laskee intoa, kun pallo on aina naapurikentällä.

SOI: Evergrey - Misled = Hyvää progemetallia, jota on "progettomankin" ihmisen helppo kuunnella. Aloittakaa tästä powermetal-tyypit.