PERKELE!!! Aavistuksen nukuin huonosti! Jumaliste, Neidin kanssa herättiin yöllä kun yläkerran neito huutaa, että "Simo! Ala nyt, vittu, nousta!!!". Ja sitten itkee ja riehuu ja kävelee kantapäillä! Pää hajoo tuollaiseen. Täytyy naisen olla ihan skitso! Oikeasti huusi varmaan puoli tuntia, jos ei enemmänkin. Ja arvatkaapa mitä kello oli? KYLLÄ 1.53!!! Että semmosta... Muutenkin riehuvat koko ajan... Ei oikeasti mihinkään voi olla kiire tuohon aikaan yöstä. Ja sit ne ei edes lähteny mihinkään... Eikä niillä kyllä lapsiakaan pitäisi olla. Ihmesäätöö!

Eilen oli mahtava päivä! Löysin netistä jonkun foorumin, jossa sairauksien pelkääjät keskustelivat peloistaan. Se oli hienoa. Luin sen läpi ja olo parani heti. Pistely loppui samantien. Oli oikein semmoinen elämäniloinen olo koko päivän. Tosin sitten yöllä, kun edellämainittu parivaljakko rieuhui, niin löysin aivan saatanan kipeän kohdan kaulasta. Se oli finni. Pelästyin kuitenkin.

Mietin tässä, että mitähän Neiti sanoisi jos saisi tietää minun tämmöistä kirjoittavan. Tai eihän sitä tiedä, vaikka se jo tietäisikin. Toivon kyllä, että jos tietää tai lukee, niin ei kertoisi sitä minulle. En sitten osaa ehkä purkaa itseäni samalla lailla. Hassua, että se tuntuu auttavan enemmän kun nämä kirjoitukset ovat julkisia... Että terveisiä vaan kullalleni, jos tämän näkee! Täältähän näet mitä mietiskelen... Vaikka kyllähän sen jo tiedätkin.

Ostinpa eilen viritysmittarin kitaraa varten.Musiikkiliikkeessä yllätyin riemuisasti, kun kokeilin paria kitaraa. Soitinkin paremmin kuin jotkut lukiohevijannut, vaikken ole soittanut kuin 9kk kitaraa. Toki pianoa sitten koko elämäni...

Pikkusen lähtee Devin Townsendin levy! Se on kyllä toimivaa materiaalia! Suosittelen. Ihan kelle vaan.

SOI: Ayreon - Day 19: Disclosure = Ostakaa nyt ihmeessä Ayreonin Human Equation-levy! Ei parempaa teemalevyä olekaan.