Puolitoista viikkoa jäljellä tätä asuntoa. En tiedä tuleeko minun ikävä tänne. Neidillä varmasti tulee. On se ollut jo hieman haikea. Ja hiljainen. Se stressaa muutenkin ihan julmetusti siitä muutosta. Antais mennä omalla painolla vaan. Ei tätä tavaraa nyt NIIN paljon ole. Saan uudessa asunnossa ainakin uutta nökökulmaa ja avaruutta. Sieltä nimittäin näkyy vähän muutakin kuin naapurin mattoja puisteleva mummo. On junarataa ja jokea ja siltaa ja järveä ja vaikka mitä jännää. Se on kiva kun ikkunasta näkyy jotain muutakin kuin ihmismuurahaisten asuttamia kerrostalokekoja.

Jalka on vähän tommonen "joojoo". Se ei oikein tiedä mistä se tykkää. Kiukuttelee kuin teinityttö. Välillä kaikki passaa mainiosti ja välillä ei mikään ja silloin ovet paukkuu. ( Tässä tapauksessa polvilumpio.) Kyllä täältä vielä noustaan. Kyselin tuossa vähän juoksuun liittyvää lisähommaakin. Toivottavasti onnistuis niin sais ainakin jotain aiheeseen liittyvää, eikä motivaatio katoaisi.

Sit tämmönen meemi mihin ei ennemmin ollut aikaa. Löytyi tämmösen kisulin luota.

Viisi sykähdyttävintä konserttikokemusta:

1. Symphony X - Tullikamari - 2003
Mentiin bändin poikien kanssa oikein junalla Tampereelle katsomaan kun Symphony X lämppäsi Stratovariusta. Ei elämä. Puolet pienemmällä lavalla kuin Strato, pojat veti koko shown itselleen. Ihan uskomaton fiilinki! Voiko livenä noin hyvin vetää. Sit saatiin kitaristin kanssa vielä nimmaritkin kaikilta paitsi Pinellalta, jolta olisin eniten halunnut sen raapustuksen.

2. Soilwork - Lutakko - 2005
Armoton mätkeshow, johon jouduin vähän vahingossa sellaisen kaverin kanssa, joka ei bändistä tiennyt mitään. Oli pirunmoinen stressi ja ahdistus silloin päällä. Ja tämmöinen mätötys sopi kuin nyrkki silmään tuohon iltaan. Helvetillinen meininiki, mutta vähän ankeeta yleisöö, kun pitää riehua niin että paikat hajoo. Meinasin kotimatkalla turpaani saada, mutta haastaja sai jolkotella matkoihinsa kassit tulessa.

3. Sara - Bar 15 - 2004
Lähdin vähän vahingossa veljen ja rumpalin kanssa kyseistä bändiä katsomaan. Pakkasta oli -25 ja odoteltiin sisällepääsyä puolituntia pelkässä T-paidassa. Baari oli täynnä kuin cittari lauantaiaamuna, mutta muita pidempinä nähtiin keikka hienosti. Minulla oli vain negatiivista tietoa kyseisen bändin live-meiningistä, mutta ne haihtuivat kyllä sen siliän tien.

4. Dream Theater - Provinssirock - 2002
Sain kuulla olevani ruma kun menimme kitaristin kanssa katsomaan kyseistä keikkaa. Tarkoitus oli vain katsoa tämä keikka ja pois. Menimme eturivin paikoilla joka osoittauitui myöhemmin tyhmäksi ideaksi. Ekan biisin ajan, joka oli kaiketi Glass Prison, yritimme saada happea isojen ja vahvojen hevinörttien keskellä. Tulin suosista pois taaemmaksi ja keikka alkoi upota päähäni. Mahtava veto, vaikka bändi ei enää suosikki olekaan.

5. Anathema - Lutakko - 2005
Vähän pikkuveljen siivellä tuota bändiä katsomaan, jota lämmitteli Icon Crash suomesta. Lämppäri ei ollut oikein Anatheman tyylistä musaa ja ei siksi saanut porukkaa lämpenemään. Kuitenkin meininki ja naislaulut tekivät kyllä ikimuistoisen. Sen teki myös julmettu selän väsyminen pitkästä seisomisesta johtuen.

Semmosta. Tänä kesänä olis tarkoitus Opeth nähdä. Sit oliskin kaikki huiput miinus Devin Townsend  ja Porcupine Tree nähty.

SOI: Opeth - Drapery Falls = aivan käsittämättömän kaunista ja pahaa!