Nyt on sitten isompi asunto! Kiva juttu, vaikkakin vuokraemäntä on aavistuksen luonnonlapsi ja vuokra ei ole kovin halpa. Isompi kuitenkin. Seinien tapetointi ei oikein miellyttänyt, mutta...  Tällä hetkellä asuntomme on pieni, mutta kodikas. Tykkään kaikista väreistä ja muutenkin kiva fiilis. Paikka ei ole kuitenkaan niin hyvä. Liian lähellä keskustaa. Uudessa taas on olohuoneessa keltaista tapettia, ei helvetti! ja makuuhuoneessa sinistä. Pirun suomalaista! Vuokraemäntä ja hänen äitinsä olivat omaperäisesti pukeutuneet Marimekon tuotteisiin. Ankeeta sekin! Katsotaan nyt, toivottavasti on kiva asunto. Ainakin nasevalla paikalla. Joki ja keskusta näkyy ja vierestä menee rautatie. Se on mun mielestä siistiä, tykkään junista. Niistä saa inspiraatiota kun soittaa ja tekee biisejä.

Polvi taas ei ole mennyt oikein mihinkään suuntaan. Luulen ettei istuminen tee sille hyvää. Se kaipaa liikettä. Huomenna siis vesijuoksemaan. Eilen oli SM-maantiet. No, en olisi siellä muutenkaan ollut, mutta ankeeta kun näkee kavereiden juoksevan kilpaa.

Ja nyt vasta tuli tänne tuo Viisi omituista tapaa-meemi, joten ruuvan sen tähän nyt.

1. Randomistisuus - On omaa kieltäni ja tarkoittaa sitä, etten osaa päättää mitä laitan päälleni, millä soundilla soitan tai mitä pyykkiä pesen. Arvon sitten taskulaskimen RANDOM-toiminnolla jonkun numeron. Olen päättänyt mielessäni kaikelle numeron. Esim. Jos pesen pyykkiä jaan ne esnin kasoihin: värilliset, mustat, valkoiset, lakanat ja sitten arvon laskimella mitä pesen. Esim. numero 1 eli värillistä pestään. Sairasta ehkä, mutta niin vain teen.

2. Lehden luku - Luen kaikki lehdet lopusta alkuun. Aku Ankankin aloitan aina viimeisestä tarinasta.

3. Puunoksaan hyppääminen - Lenkillä, kotikyläni pururadalla, hyppään aina saman oksan kohdalla, niin että pääni osaa siihen. Olen tehnyt näin pienestä asti.

4. Iltakarkin syönti - Otan joka ilta sänkyyn mennessäni kurkkukaramellin ja imeskelen sitä sängyssä. Sitten kun olen sen tehnyt, olen jotenkin nollannut tilanteen ja voi alkaa nukkumaan.

5. Taustakuvan vaihto - Vaihdan joka päivä työpöydän taustakuvaa. Kyllästyn nopeasti. Senkin teen tietenkin aakkosjärjestyksessä.

Eli pahin omituisuuteni taitaa olla järjestelmällisyys tai sen puute.

SOI: Pink Floyd - Shine On Your Crazy Diamonds = Onhan se nyt mahtava. Uskomaton kertosäe. (Pitäisi keksiä joku muu vaihtoehto sanalle uskomaton)