Vituttaa. Kirjoitin puoli tuntia tätä kirjoitusta ja kone kaatui. Eikun uusiksi. SAATANA!

Muutto ohi. Kova urakka oli ja nyt on jotenkin ihan puhki. Neiti ja minä ollaan oltu aika stressaantuneita, mutta kyllä se tästä. Ihmiset on ollut kovasti kiiinnosuneita minun ja Neidin suhteen kehittymisestä. Kiitos siitä. Nytpä tulee vastauksia.

Pientä mustasukkaisuuttahan oli ilmassa. Olin tarkoituksella hiljainen ja kiukkuinen Neidin baari-illan jälkeen. Neiti huomasi tämän ja hätääntyi hieman. Hän sai udeltua mieleni sisältöä ja oli selvästi katumuspäällä. Kerroin mikä mieltäni vaivaa. Neiti ymmärsi.

En usko jannun olevan kiinnostunut "sillä lailla" Neidistä. En myöskään usko, että Neiti "sillä lailla" jannusta. He ovat yhdessä kokeneet aika kovan jutun, jota en ala tässä setvimään. Se ei kuulu teille. Ja tuon jutun takia en usko, että he voisivat yhdessä enää ollakaan. Olen mustasukkainen vain huomiosta, jonka jannu saa. Se on pois minulta.

Bonuksena eli kirsikkana kakun päälle soitti Neidille eilen se edellisissä kirjoituksissa mainittu exä. Se oli nyt jättänt sen naikkosensa ja oli nyt niin pahalla mielellä, että. Vittu. On se nyt kumma, että silloin vain kiinnostaa ottaa yhteyttä, kun itsellä menee ihan perseelleen. Sepä sitten heti oli kysynyt Neitiä kahville. Eipä Neiti mennyt. Kivi - Exä 1-0. Hah.

Luotan Neitiin täysin. Jos Neiti haluaa pettää tai muuten lopettaa suhteen niin hyväksyn sen ja menen pois. Mutta itse en suhdetta lopeta. Luulen ja tiedän, että sormus nimettömässä merkitsee Neidillekin niin paljon, ettei ihan hevillä lähde suhteesta. Olen luvannut mennä elämässäni vain kerran kihloihin ja se lupaus pitää.

Olihan meillä tänäänkin pieni mustasukkaisuus-konflikti. Tai Neidillä oli. Minulla oli töissä pitkä päivä 13-22 ja kun olin kotona Neiti oli jo mennyt yöksi töihin. Neiti oli mustis, koska minun työssäni näen kymmeniä naisia/tyttöjä joka päivä. Olen heidän kanssaan tekemisissä ja jopa koskettelen heitä välillä. Ymmärrän Neitiä. Mutta työni on tuo, enkä sitä näe muuna kuin työnä.

Juoksusta hieman. Kunto tuntuu hyvältä. Vielä kun hieronnan saisi ennen SM-maastoja. eihän sieltä mitään kultaa tule, mutta saisipa edes hyvän juoksun.

Vastaillaanpa sitten Betsiinan kysymyksiin.

1. Mitä et voisi tehdä mistään hinnasta? Pettää Neitiä, käyttää huumeita tai tupakkaa. Kovasti pitää lyödä ja kiduttaa ennenkuin noista mitään teen.

2. Minkä tehdyn haluaisit saada tekemättömäksi? Juoksun puolelta asioita olisi miljoona, mutta pari suhdetta olisi voinut jäädä kokematta.

3. Jos saisit olla kuka tai mikä tahansa yhden päivän, niin kuka/mikä olisit? Valkohai tai Siperia tiikeri. Vahvoja, nopeita, oman ympäristönsä hallitsijoita varustettuna huikaisevalla älykkyydellä.

4. Kenet haluaisit tavata livenä? Tai jos tämä henkilö on jo kuollut niin kenet olisit halunnut tavata? Freddie Mercury (R.I.P) , Devin Townsend ja Yuri Borzakovski. Ottakaa selvää jos ette tunne.

5. Mikä sai sinut tänään hymyilemään? Viimekesäinen "pomoni" kävi vierailulla ja juttelimme niitä näitä. Tosin Neidin huonoksi yritykseksi jäänyt suuttuminen oli myös huvittavaa.

6. Mitä ajattelit ensimmäiseksi kun aamulla heräsit? Vessaan, herätä Neiti, onpa tuskainen päivä tulossa.

Kysymyksiä saa tästä eteenpäin esittää aina, kun vain jotain tulee mieleen. Omaan jonkun perversion kertoa itsestäni ja vastailla kysymyksiin.

SOI: Edguy - Arrows Fly = sukkahousuhevin peruspilari. Mahtavaa. Armeija tulee mieleen.