Joo. Otin sen pois sittenkin. Siis Neidin blogin osoitteeseen johtavan vihjeen. Ja kävin muutenkin blogini aikaisemmat kirjoitukset läpi. Tarkistin, etten ole kertonut Neidistä liikaa. En mielestäni enää ole. Neiti kertoo omassa blogissaan enemmän. Sieltä saa hyvin helposti selville kuka olen. KIITOS PEPPI! Herätit minussa omantunnon äänen. En siltikään aio paljastaa blogiani Neidille. Neiti kirjoitti näet alkuvaiheessa suhdettamme blogia, jota en saanut lukea. Parempi niin. En olisi halunnutkaan. Ne jotka jo saivat Neidin blogin osoitteen selville, niin olkoot iloisia siitä. Enää en sitä tänne laita.

Kunto tuntuisi olevan taas kova. Eilen juoksin kovan lenkin ja se tuntui tosi helpolta. Nyt pidetään pieni peruskuntovaihe ja katsotaan sitten kesäkuun lopun kisoja tosimielellä. Syksyyn ja SM-viesteihin tähdätään. Kun ei rahat, PERKELE, riitä Opethin keikkaa katsomaan.

1. Moneltako heräät?
Jos Neiti menee aamuvuoroon, niin kuuden maissa. Muuten se on siinä välillä 7-9.30

2. Yksi, kaksi vai useampi herätyskello? Kello, kelloradio, kännykkä tai ehkä jopa kukko? Vai heräätkö sisäisen kellon herättämänä?
Sykemittarin herätystoiminto. Toisaalta heräisin kyllä sisäiseenkin kelloon.

3. Onko sinun helppo herätä? Pomppaatko heti pystyyn vai tykkäätkö torkkutoiminnosta?
On. Harvoin väsyttää niin paljon, että jumittaisin sängyssä 5min pidempään. Ne on sitten ihan muista syistä johtuvia kertoja jos jään sänkyyn hereillä ollessani.

4. Millainen olet aamuisin? Huonotuulinen ja hiljainen vai aktiivinen ja puhelias?
Vähän hidas, Neidin seurassa iloinen ja puhellakin kyllä voin. Syntymäkodissani hiljainen ja ehkä vähän äkäinen. Usein kuitenkin aamut on ok.

5. Mitä heräämisen jälkeen: kahvi ja aamun lehti, suihku ja kuteet niskaan vai ehkä koiran ulkoiluttaminen tai salilla käynti?
ylös, katsomaan pihalle päivän sää ja lämpötila, vessaan, lasi vettä ja vitamiinit, aamupala ja tätä nykyä Sherlock Holmesin katsominen varvasjumppaa tehden, sitten aamulenkille.

SOI:  Alice In Chains - Angry Chair = Loisteliaalta Dirt-albumilta legendaarisen bändin hyvä biisi.