Armoton ajomatka, vuosisadan väsymys ja silti aivan loistava viikonloppu. On se aika raakaa ajella 400km suuntaansa sen takia, että näkee perhettään. Pelailtiin lautapelejä ja Twisteriä, saunottiin, syötiin ja katsottiin olympialaisia. Ei äiti ja isä syönyt meitä, vaikka olikin hurjaa kerrottavaa.

Terveyspuoli onkin ollut jokseenkin hyvä. Vaikka hierojalla käydessäni selkäranga olikin ihan uskomattomassa lukossa. Se saatiin kuitenkin auki ja oli pikkusen hieno olo sen jälkeen. Pistelyä ei juuri ilmene, paitsi kun on nukkunut huonosti. Olen huomannut, että nuo samaiset stressin oireet tulevat vierailulle myös väsyneenä. Eli nukkua pitää.

Viikonloppuna Neiti Kiukku näyttäytyi onneksi harvoin, vaikka olosuhteet olivatkin sille otolliset. En kuulemma osaa kotona ollessani antaa tarpeeksi huomiota. Se voi olla totta, mutta johtuu vain siitä, että kotosalla on muitakin minulle todella tärkeitä ihmisiä. Ja on paljon kerrottavaa. Ei se loppuelämää kuitenkaan jatku sellaisena toisen hinkkaamisena jatkuvalla syötöllä. No...se on ehkä vain Neidin tottumattomuutta.

Toinen arvoitus on ja pieni harmin aihe on mielessäni ollut se, että Neiti on niin kotiseutuunsa kiintynyt, että näinköhän sitä millään saa täältä pois. Jos esimerkiksi työ tai muut olosuhteet muuttuvat niin, että muualla olisi molemmille parempi. Ei saisi sekään olla siinä asiassa itsekäs ja ajatella vain omia tuntojaan. Nyt ei ole vielä mitään hätää, eikä minulla ole täältä hätää pois. Mutta joskus vielä haluaisin asua kotiseudullani... Vaikka sitten eläkeiässä jos vuosia piisaa.

On muuten helvetin väärin, että Suomen kaltaisessa muka hyvinvointivaltiossa voi olla mahdollista kiertää työntekijöiden lomaoikeuksia! On perkele kyllä ihme, että esim. terveydenhoitoalalla voidaan tehdä työsuhde vain siksi aikaa, ettei lomia ehdi kerääntymään. Sitten työsuhde katkaistaan ja solmitaan uudestaan, jolloin lomien kerääntyminen alkaa uudestaan alusta. Ja sama jatkuu. Näin esimerkiksi voi olla, että sairaanhoitaja tekee 4 vuotta töitä ilman lomia. Hajoaahan siinä nyt vahvempikin ihminen. Jos ei fyysisesti niin on se henkisesti aikasta helvetillistä. Suomen terveydenhoitoala on kyllä ihan perseestä. Samaten Suomessa sairaanhoitajien keskipalkoista tehdyn tutkimuksen mukaan miehet saa samasta työstä 100 euroa enemmän palkkaa kuussa kuin naiset!?! MITÄ HELVETTIÄ!?!?! ei uskoisi tuollaisen olevan mahdollista. Miesten kun pitäisi ainakin yleensä olla fyysisesti vahvempia, niin mielestäni naisten kuuluisi saada näinkin raskaasta työstä enemmän palkkaa. Olisi edes tasoissa. Eihän tuossa ole mitään järkeä.

Samaan syssyyn voin manata olympialaisia. SAATANA, kun Ahonen ei saa mitalia. Olisi ollut parempi kun Ahonen olisi ollut edes kolmas ja hautamäki jäänyt mitaleitta. Ahonen sen ansaitsisi. Ei voi miehellä olla noin paska säkä. Ja sitten menevät vielä kysymään, että oletko pettynyt? Samaten Hannu Mannisen kohtalo sapettaa. "Asuimme liian korkealla". No olisiko ollut järkevää vaikka varautua aavistuksen kisapaikan olosuhteisiin ja asumiseen, eikä valittaa siitä nyt? Kuitenkin ollut 4 vuotta aikaa... Suomi on sitten jotenkin jäinen näissä urheilujutuissa.

SOI : U2 - Where The Streets Have No Name = ei kai tätä tarvitse selittää.