Neidin loma on alkanut. Ainakin se on nukkunut jos ei muuta. Mutta on se ollut kyllä hyvällä päälläkin. Minun piti pitää vähän taukoa juoksusta kun oikea penikka alkoi vihoittelemaan ja yllättäen tuo polvikin taas vähän tuntuu. Ja lisäksi luin vielä töissä jonkun jutun MS-taudista ja jopa 5 minuuttia olin kauhuissani. Sain kuitenkin torjuttua paniikin hyökkäysyritykset.

Eilen olin elämäni toisiksi paskimmassa hieronnassa. Hierojalla oli kiire ja lopuksi vielä totesi, että "tämä nyt oli vähän tämmöinen hutasu, mutta tulipa hierottua". Ei näin. Todellakaan ei. Olisin minäkin voinut todeta maksaessa, että "tässä nyt on viis euroo, mutta tulipahan maksettua". Ärsytti kyllä.

Samaten ärsytti eilinen Kultaisen liigan televisiointi MTV3:selta. Ihan syvältä. Saukkonen, vaikka onkin juossut nuorena pirun lujaa, ei ollut kyllä kotonaan yleisurheilua selostamassa. Jos ei osaa edes hahmottaa kaarretasoituksia, niin on väärässä paikassa. Hänninen ja Suomi hoitivat tehtävänsä hyvin. Tosin heidän ei annettu olla tarpeeksi äänessä. Toivottavasti tuo kolmosen toiminta edes vähän paranisi. Mauria ikävä... Loppuun vähän meemiä.
 
Luettele VIISI erinomaisinta (hyödyllisintä, parhaiten kehittynyttä jne.) ominaisuuttasi. Perustele.


1. Kärsivällisyys. En juurikaan hermostu mistään, niin että oikein malttini menettäisin. Tosin se on joskus vastapuolesta raivostuttavaa kun ei kanssani voi tapella. Tytöistä varsinkin.

2. Huolettomuus. En turhia stressaile mistään muusta paitsi sairauksista. "Asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kun Ellun kanat." -Rokka.

3. Järjestelmällisyys. Pystyn toimimaan suhteellisen järkevässä järjestyksessä ja ilman turhia liikkeitä, vaikka olisi kiirekin ja muita vaivaavia asioita.

4. Kylmäverisyys. Tai en tiedä miksi tämä pitäisi ristitä. En kuitenkaan mene lukkoon tai paniikkiin esim. onnettomuuspaikalla tai jos jotain järkttävää tapahtuu. Pystyn ajattelemaaan suht selkeästi ja toimiaan niinkuin pitää.

5. Rohkeus. Teen rohkeita päätöksiä ja juttuja, jotka ovat todellakin rikastuttaneet elämääni. Menin kihloihin kun tuntui siltä ja matkustin Kyprokselle kun tuntui siltä.

SOI: Stam1na - Kadonneet Kolme Sanaa = Taitavaa mättöä, tosin livenä ei ole niin hyvä.