Juoksinpa sitten kuitenkin pääsiäisjuoksun! Aluks piti juosta vaan 4,5km, mutta juoksinkin jo perinteeksi muodostuneen 8,5km. Jalka kesti, jopa paremmin kuin oletin. Tai ei se vaivannut ollenkaan. Onhan se nyt vähän kipeä, mutta fysioterapeutti ja muut juoksijat sanoivat, että yritä juosta vaan. Ajattelin nyt yrittää, vaikken tiedäkään onko se viisasta. Kevyesti kuitenkin aloittelen. Aika ja juoksu muuten oli kyllä syvältä. Eka 5km meni ihan hyvin, mutta sitten rupes painamaan. Eikä ollut kyllä semmosta asennettakaan. Kolme viikkoo kun on juoksutaukoo, niin itseluottamus laskee aika hyvin. Sain kuitenkin laudeliinat palkinnoksi, eli palkinnoilla kuitenkin oltiin. =)

Kihlajaispirskeet tuli pidettyä ja ihan mukavia lahjoja tuli. Vaikkakin niitä pyyhkeitä alkaa olemaan ihan tarpeeksi. Saatiin kuitenkin sisaruksilta ja niiden puolisoilta heidän itse maalaamansa taulu. Hiano! Pitkä reissu oli, varsinkin väsynyt junamatka. Kesto 5h.

Tässä nyt vielä kaks viikkoo jumpataan vanhassa asunnossa ja sit on sen uuden vuoro. Mulla ei kyllä periaattees oo muuta mielessä kuin juoksu ja polven kesto. Huomenna hierontaan!

SOI: Cacophony - Concerto = Beckerin ja Friedmanin superbändi. Tämmöstä tuplatilutusta ei monesta paikkaa löydy.