Tuntuu kovasti ihmisiä kiinnostavan minun ikäni.Ei se salaisuus ole, vähän voin kuitenkin pimittää tietoa. sanotaan, että olen elänyt odotetusta eliniiästäni alle kolmasosan. Saan kuitenkin ikäni puolesta jo ostaa raakaakin viinaa. Ja joudun myös juoksemaan yleisessä sarjassa. Veteraaneihin en kuitenkaan vielä pääse. Ikäni on enemmän kuin vuorokaudessa on tunteja , mutta vähemmän kuin helmikuussa päiviä. Siitä voi sitten päätellä noin suurinpiirten.

Ikähän on ihan päästä kiinni. Sen sata kertaa kun minulle on tehty jos jonkinmoinen "henkinen ikä"-testi. Tulokset aina olleet alle 22v. Eli aika nuorekas olen mielenkulultani. Tavoittelen lapsen mielenkulkua kaikessa sen yksinkertaisudessaan. Jos viini kerran on pahaa, niin ei siitä tarvitse sanoa tykkäävänsä vain siksi, että siitä on hienoa tykätä. Eikä kuoripeunat välttämättä ole hyviä, vaikka äiti niin sanoisikin. Ja haamuakin on kiva leikkiä lakana päässä vähän vanhempanakin.

Neidin kanssa oli hieno viikonloppu. Ei tietoakaan mustasukkaisuudesta. Käytiin vähän ristiäisissä ja tivolissa ja grillaamassa. Ja tiedoksi niille, jotka ihmettelevät miksen heti seuraavana päivänä ole vastannut/kirjoittanut tänne: Se johtuu Neidistä. Neiti ei tiedä blogistani. En kuitenkaan sitä siltä salaa. Jos se saa selville niin sitten saa. On minun tyylini tehdä asiat näin.

Tämä viikko pitäisi elää nyt terveellisesti ja huolella valmistautuen SM-kisoihin. Jänskää on, pirun jänskää. Eilen kuitenkin kulki aika jees tuo 11km kova harjoitus. 39min. Se ei siis ollut täysiä, vaan kovaa. Lujempaa olis päässyt.

SITTEN IHMISET, JOTKA TÄÄLLÄ EREHTYY KÄYMÄÄN. KAIPAAN MIELIPITEITÄ:
Jos menette jonkun bändin kotisivuille, MITÄ haluaisitte siellä olevan kerrottuna bändin jäsenistä? Saa tulla uusia ideoita kaikkien lempiruokien jne. tilalle. Viikonloppuna kysellään näitä bändin pojilta, että voi vaikuttaa vielä. Kommentoikaa. Ehkä joskus pääsette vielä sinne kotisivuille käymään. Ehkä.

Sit vielä tämmönen hassu novelliharjoitus, jonka sain pikkusiskolta. Eli 7:n virkkeen novelli:

Piha oli pieni, täynnä marjapensaita ja mummomaisia istutuksia. Havahduin kun Sanna heitti minua kivellä.
- Mitä helvettiä meinaat, kysyn huutaen.
- Vahinkohan se oli, mummo toteaa maakellarin ovelta.
Kaksi sutta hyppää nurkan takaa kimppuuni. Hyppään orapihlajapensaan läpi maantielle.Veriset kädenjäljet koristavat nyt mummolan seinää auringon paistaessa hämähäkin verkkoon.

1. Maisemakuvaus

2. Joku tekee jotakin
3. Joku sanoo jotakin
4. Joku sanoo jotakin
5. Yllättävä käänne
6. Joku tekee jotakin
7. Maisemakuvaus

SOI: Threshold - Ground Control = Brittiprogemetallia. Tämmöstä ookoo, muttei mikään taivaallinen kuitenkaan.